U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Infrarood terrasverwarmer

Doordat lucht constant in beweging is kan het zijn dat door de wind de warmte wegwaait.

Infrarood verwarmers die op muren of gevels zijn bevestigd warmen niet de lucht op, maar wel mensen en objecten. De heaters kunnen zelfs via een sensor worden geactiveerd. Zo werken ze alleen wanneer er klanten of gasten zijn. Dubbel efficiënt. 

De heaters zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal met een speciale composietlegering. Ze zijn bestand tegen corrosie, en kunnen dus in vochtige omgevingen worden geplaatst. Met hun compact en elegant design passen ze in elke omgeving. Ze zijn ook makkelijk te monteren en worden zelf niet warm, zodat ze ook veilig in een plafond kunnen worden gemonteerd of onder een afdak, store, zeil, enzovoort.  

Vraag een gratis offerte of bel/ mail ons voor meer info 

 

Buiten/ Binnen verwarming Infrarood 

Infrarood binnen- en buiten verwarming is aan een snelle opmars bezig. De voordelen zijn dan ook talrijk. Voor infrarood buitenverwarming stellen wij u graag de infrarood “onze nieuwe buitencatalogus voor ; Klik hier om hem te downloaden :  https://www.glaswarmt.com/catalogussen

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?