U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

In de badkamer is de ruimte soms beperkt. Een apparaat dat meerdere functies vervult is dan ook een welkome aanvulling. Deze multifunctionele SUNINX spiegels combineert de functie van verwarming met die van een spiegel, handdoekdroger en verlichting. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact.

De eigenschappen: 

 • LED verlichting
  Deze multifunctionele infrarood verwarmer heeft ingebouwde high-lumen LED lampen voor een aangename verlichting van uw badkamer.

 • Verwarmingselement
  Het verwarmingselement zorgt voor een snelle en aangename warmte. Binnen 5 minuten werkt het paneel op volledige kracht. Door de stralingswarmte verwarmt het de objecten en personen in de ruimte en niet de lucht.

 • Spiegel met anti-damp functie
  Door de ingebouwde anti-damp functie is de spiegel binnen 30 seconden weer volledig helder. Vooral in een badkamer is dit een zeer handige functie.

 • Handdoekendroger
  Het infrarood toestel is voorzien van beugels voor het drogen van handdoeken. Door de infrarood verwarming drogen de handdoeken snel en efficiënt.

 • Lucht sterilisatie module (hospitaal graad)
  Het infrarood paneel zorgt voor een schonere lucht in de badkamer. Omdat de muren en uw handdoeken sneller drogen, krijgen schimmels geen kans.

 • Intelligente informatie terminal
  Het verwarmingstoestel is voorzien van slimme technologie. Hij kan draadloos bediend worden of via de touch controls op de spiegel zelf

  

 Voor meer info: www.spiegelverwarming.com

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?