U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De SuninS Surya is de eerste hybride infrarood radiant heater die verwarmt via pure straling of straling met convectie. Hij is geschikt voor zowel gesloten als open ruimtes.

Heater hoge temperatuur

Waar een traditioneel convectieapparaat de lucht verwarmt en een traditionele radiator fungeert als een warmtebeamer, combineert de SuninS radiator de voordelen. Bovendien sluit het eveneens de nadelen uit. De SuninS infraroodverwarming realiseert een hogere energie-efficiëntie dan alle radiatoren. Dit gebeurt door het gebruik van efficiëntere technologieën bij warmteoverdracht en koude warmte-uitwisseling.

Die hogere energie-efficiëntie dan alle andere radiatoren is het resultaat van een gloednieuwe infrarood verwarmingstechnologie. Deze technologie wordt aangedreven door uni-directionele warmteoverdracht en lucht-schermtechnologie, ondersteund door een unieke bio-silica oppervlaktetechnologie.

Gebruiksvriendelijke montage en bediening

De Surya realiseert stralingswarmte in een zeer brede hoek, en tot 4,5m afstand, om zodoende een comfortabele omgeving en aangename gevoelswarmte te creëren.  De Surya Radiant Heater wordt bediend met een intelligent en automatisch warmtemanagement systeem voor een energiezuinige opwarming van een ruimte.

Door de gecentraliseerde afstandsbediening kan de Surya direct de vochtigheid en temperatuur controleren en in evenwicht brengen in de kamer. Op die manier wordt een optimale energie-efficiëntie bekomen voor een comfortabele woon- en leefomgeving. Deze radiant heater kan alle voordelen van het zonlichtspectrum realiseren, om zo een aangename leef- en werkomgeving te creëren.

Opties voor de SuninS Surya

Aan beide uiteinden van de SuninS kunnen extensie modules worden gemonteerd , meer specifiek  :

  1. LED licht modules in verschillende lichtsterktes.
  2. Luchtventilatie module
  3. Bluetooth audio module
  4. Module voor actieve omgevingssterilisatie

Beschikbare modellen

De SuninS Surya heater is in verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?